Smart Recruitment Sites
Over Kemkens

Jezelf blijven ontwikkelen bij Kemkens

Wij vinden het belangrijk dat iedere medewerker het beste uit zichzelf kan halen en zijn talent verder kan ontwikkelen. Daarom bieden wij diverse vakgerichte opleidingen en carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf.

Over Kemkens

Kemkens is tevens ook één van de vaste servicepartners van Essent. Kemkens zorgt, samen met de andere servicepartners, voor een landelijke dekking op het gebied van o.a. cv-ketels, onderhoud, warmtepompen, zonne-energie, isolatie en ventilatie. Kemkens speelt een vooraanstaande rol in de energietransitie. Wij willen verduurzamen begrijpelijk en toegankelijk maken voor iedereen. Of het nu gaat om isolatie, zonnepanelen, warmtepompen of een totaal advies. Wij hebben het allemaal in huis!

Door het werken bij Kemkens ervaar je al snel de informele en prettige werksfeer. Ondanks dat Kemkens is uitgegroeid tot een grote organisatie met 650 medewerkers verdeeld over 5 vestigingen, heeft het nog steeds een grote onderlinge betrokkenheid waarbij aandacht is voor elke medewerker.

Excellent Opleidingsbedrijf

Hiermee tonen wij aan dat wij investeren in onze medewerkers en staan voor uitstekend opleiden en begeleiden.

InstallOne: Leren en werken

Wij hebben een eigen bedrijfsvakleerschool op de Talentencampus in Oss, genaamd InstallOne. Hiermee kunnen we een mooie aansluiting maken en de kloof tussen onderwijs en het bedrijfsleven verkleinen. Met een VMBO-diploma kan je bij ons starten met een BBL-opleiding. Op deze manier maak je tijdens je studie al kennis met Kemkens en ga je bij ons aan de slag als assistent installatie- of servicemonteur. Hierbij voer je samen de installatie- of servicemonteur installatie-, reparatie- of onderhoudswerkzaamheden in bestaande woningen bij woningcorporaties en particulieren. Naast de BBL-trajecten hebben we natuurlijk nog vele andere opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden én functies te bieden!

Meer informatie

Afdeling HRM